Nyhetsbrev Sommar 2015

Sommaren har varit fantastisk på många sätt och vi verkar gå mot ett varmt Augusti.
Det har pratats mycket om vädret men ledighet är skön oavsett. Grödorna har tyckt om vädret och rabarberna svämmar över på gården.

En resa till Gotland fick avrunda semestern med en härlig fotosession vid
stenkusten på norra Gotland, en av de vackraste platserna vi vet. Nu är man vissa svalare kvällar sugen på en lyxig mjuk pläd, denna är fantastisk mjuk och varm, härlig kvalitét och vår egen favorit just nu.

PLINT har produkter som fungerar året om, färgerna är härligt pastell eller som här klassisk créme.

När vi fick hjälp av vår lilla fotograf blev arrangemanget som följer av de små söta vaserna jag inte kan få nog många av.

Jag fotade mest smycken, bakrunden och stenarna är fantastiska att jobba med.

I silversmedjan har jag mest tillverkat på beställning hela sommaren men några nya produkter har det blivit.

Cirkeln i serien Landa&Blanda

G-klavar både till butiken och på beställning, det är roligt när människot vill ha smycken som betyder någonting speciellt för dem i deras liv.

Det har även funnits tid för kärlek och tillverkning av små härliga Frukt/Godisfat som är min personliga favorit. Tårtfat har så många användningsområden man inte tänker på. Vi har ett i hallen  där vi lägger nycklar, solglasögon etc..

Härlig tid med barnen och tid för saknad är också inslag vi hela tiden lever med

www.attvågabörjaom.se

Småskalig tillverkning av prydnadsgrenar i skalad björk har givit resultat och det ger dukningarna en extra kick. Den romantiska med hjärtan i målat trä.

och den lite tuffare i silver med skinndetaljer

Nu skall vi fortsätta att njuta av sommaren, jaga härliga får/lammskinn till höstens härliga tedukningar. Vi lämnar er med en bild från stenkusten dör det känns som att man står vid världens ände, rekomenderas varmt. Följ oss gärna på facebook och instagram!

MVH//Åsa&Conny

 

 

 

Text om vad som hände under veckan...

 

 


Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.

 

 

Övrigt